Zwemles

Mededeling

Na enkele decennia zwemles te hebben verzorgd in Hengelo e.o. komt er op 11 juli 2016 een einde aan de zwemschool van WS Twente.
Helaas kon onze huurovereenkomst met het UT bad niet verlengd worden.
Omdat er elders geen geschikt badwater te krijgen is op tijdstippen dat het ons schikt, zijn wij genoodzaakt te stoppen.
In de afgelopen decennia hebben wij duizenden kinderen opgeleid voor een kwalitatief hoog aangeschreven zwemdiploma.
Daar zijn we trots op. Wij willen iedereen dan ook bedanken in het vertrouwen dat u ons heeft gegeven.
U hebt onze zwemles samen met WS Twente tot een succes gemaakt.

Good Goan, namens alle (oud) zweminstructeurs van WS Twente

 

Kinderen vinden het heerlijk om in het water te bewegen. Maar het is pas veilig en vertrouwd wanneer ze zich de zwemvaardigheden eigen hebben gemaakt. Dat verhoogt bovendien de waterpret. Om het zwemmen zo snel en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen, wordt er bij WS Twente zwemles gegeven in kleine groepen van maximaal 6 kinderen. Door de korte lestijden, passend bij de leeftijd van uw kind, blijven de aandacht en de concentratie hoog.

Landelijk erkend diploma

Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen bij WS Twente het door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ) landelijk erkende ABC diploma behalen. Er wordt bij ons uitsluitend les gegeven door gediplomeerde zwemonderwijzers. De kwaliteit van de zwemlessen en de -onderwijzers wordt regelmatig gecontroleerd voor de NRZ.

En dan?

Na het behalen van zwemdiploma ABC kun je speels steeds beter leren zwemmen bij de Aquamania en later in zwem- of waterpoloselecties.