Jeugdkamp WS Twente 2018 [26/03/2018]

(Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar zowel zwemmen als waterpolo)

Organisatie jeugdkamp
wstwentejeugdkamp@outlook.com

Hengelo, 10 maart 2018 

Betreft: Jeugdkamp op 18, 19 en 20 mei

Beste zwemmer/waterpoloër en ouder(s)/verzorger(s),

Over een paar weken is het weer zover: het jeugdkamp van WS Twente! Met dit jaar als thema: Maffia.

Op vrijdag 18 mei vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij het zwembad in Hengelo naar een super locatie. Dit jaar is de locatie weer op fietsafstand dus kom allemaal met je fiets naar het zwembad in Hengelo toe!

Alle kinderen worden om 18.00 uur met bagage verwacht bij het zwembad in Hengelo. Onder begeleiding van ongeveer 15 trainers vertrekken we per fiets naar de locatie op een kleine twee uur fietsen vanaf Hengelo. De bagage zal in een aanhanger naar de locatie gebracht worden. Het hele weekend worden er allerlei activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat ook dit jeugdkamp weer onvergetelijk wordt. Jij gaat toch ook mee?!

Wat heb je gedurende het weekend nodig:
Kleding voor het weekend

  • Regenjas
  • Handdoeken
  • Toiletspullen
  • Zwemkleding
  • Onderlaken
  • Slaapzak (en eventueel een kussen)
  • Stevige schoenen of laarzen
  • Vuilniszak of grote plastictas voor vuile was
  • Zaklamp
  • Heel BELANGRIJK: (oude) sportkleding

Het weekend is geheel verzorgd. Het meenemen van grote hoeveelheden snoep is niet toegestaan!!! Uw kind heeft geen zakgeld nodig. Mocht u uw kind toch iets mee willen geven, dan verzoeken wij u dit te beperken tot maximaal € 5,-. Een mobieltje is ook niet nodig, mocht er iets zijn dan is de leiding altijd bereikbaar.
Bij het vertrek op vrijdag 18 mei krijgen alle ouders/verzorgers een brief met daarin het adres van de locatie en een aantal telefoonnummers van de leiding.

Mocht uw kind bepaalde medicijnen nodig hebben of moet er rekening gehouden worden met een dieet of andere bijzonderheden, laat het ons dan ruim van tevoren weten via het aanmeldingsformulier!

De kosten van het jeugdkamp bedragen € 30,00 per kind. Voor de inschrijving geldt VOL = VOL. Aanmelden doet u door het (digitaal) invullen van bijgevoegd aanmeldformulier en deze retour te mailen naar: wstwentejeugdkamp@outlook.com

Bij inlevering van dit aanmeldingsformulier verleent u WS Twente toestemming om het hierboven genoemde bedrag via automatische incasso te innen van het bij de vereniging bekende bankrekeningnummer.

AANMELDEN VOOR MAANDAG 23 APRIL!!

Alle ouders en verzorgers verwachten we op zondag 20 mei om 14.00 uur bij de locatie. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we gezamenlijk terugblikken op het kamp. De bagage en fiets(en) van uw kind(eren) moet u zelf weer mee terug nemen.

Mocht u nog vragen hebben, mail me dan gerust. Wij willen er weer alles aan doen om het kamp tot een geweldig succes te maken!

Namens alle leiding van het jeugdkamp 2018,
Met vriendelijke groeten en tot 18 mei,

Janneke Wynia

Naam Bestand
Inschrijfformulier Download