Succesvol NK masterszwemmen voor WS Twente [24/01/2018]

De Masters wedstrijdzwemmers van WS Twente hebben een sportief succesvol weekend beleeft tijdens de Open NK masterszwemmen in Terneuzen, gehouden van 18 t/m 21 januari 2018. In totaal waren 800 zwemmers uit heel Europa aanwezig, met meer dan 6000 starts. Onze 19 zwemkanjers hebben maar liefst 18 gouden, 10 zilveren en 9 bronzen medailles en één kampioenschapsrecord bij elkaar weten te behalen. Hiermee behoort WS Twente tot de beste Masters zwemverenigingen van Nederland.

Een ongelofelijke mooie prestatie, waar wij als zwemvereniging enorm trots op zijn. Namens alle leden en bestuur van harte gefeliciteerd!

Tijdens de donderdag storm moesten onze zwemmers zich van Twente naar Terneuzen verplaatsen. Een hele uitdaging, maar gelukkig is iedereen heelhuids overgekomen, al dan niet met enige vertraging. De uitvalsbasis was een bungalowpark gelegen in Hoofdplaat, ca. 20 kilometer van Terneuzen. Gevestigd in vier huisjes hebben onze zwemmers zich goed kunnen voorbereiden op hun wedstrijden en de gezamenlijke ontspanning. Donderdagavond is in gezamenlijkheid de boerenkool met rookworst gekookt en vrijdagavond de overbekende Italiaanse pot. Traditioneel gaan de Masters op zaterdagavond uiteten. Na het avondeten is er altijd de gezelligheid van wandelen, bordspel en TV kijken als "wie is de mol" en “de slimste mens”.

Wie deze mooie ervaring zelf een keer mee wil maken is van harte uitgenodigd op de volgende editie tijdens het NK masters zwemmen in Den Haag, gehouden van 3 t/m 6 mei 2018.