Overijsselse B-kampioenschappen 2018 (16 & 17 juni 2018) [19/06/2018]

Met een gemotiveerde groep van 30 zwemmers van de 2e-selectie zijn we voor de laatste krachtmeting van dit jaar naar Zwolle afgereisd voor een weekendje Overijsselse B-kampioenschappen. Verdeeld over de 84 programma’s konden de zwemmers nog voor 1 keer hun beste beentje voorzetten en hun kwaliteiten laten zien.

De warmte in het zwembad (vooral voor de mee gekomen supporters op de tribune) had geen invloed op de goede sfeer bij de zwemmers en supporters. Door alle aanmoedigingen zijn de zwemmers tot het uiterste gegaan en werden er goede prestaties behaald wat resulteerde in de volgende resultaten.

  • Meer dan 60% van de 122 starts zijn geëindigd in het behalen van een nieuwe PR.
  • Er zijn maar liefst 16 gouden, 21 zilveren en 12 bronzen medailles behaald.

Even een extra vermelding voor Patrick. Hij heeft een appeltaart verdiend. Voor het eerst onder de minuut gezwommen bij de 100m vrije slag. Klasse gedaan Patrick, Gefeliciteerd !!!!

HET WAS EEN SUPER GESLAAGD WEEKEND.
ZWEMMERS …. TOP GEDAAN.

Deze goede resultaten zijn naast de goede inzet van de zwemmers ook te danken aan de inzet, begrip, begeleiding en motivatie van alle trainers en vrijwilligers van het afgelopen seizoen. Iedereen bedankt.

Nu kan iedereen lekker genieten van hun welverdiende vakantie om dan weer fris en fruitig aan het volgende seizoen te beginnen.