Week van Respect 2018 [11/11/2018]

Door het hele land werden er de afgelopen week op scholen, gemeenten en sportverenigingen activiteiten georganiseerd om RESPECT onder de aandacht te brengen.

Ook WS Twente heeft RESPECT hoog in het vaandel staan: een sportief en veilig zwemklimaat waarin iedereen elkaar waardeert en respectvol met elkaar omgaat. Dit geldt voor sporters, trainers, coaches, scheidsrechters, officials , vrijwilligers , ouders en publiek.

Afgelopen week sprak de voorzitter van de zwemcommissie, Arno Hofmeijer, de leden van de zwemselectie toe:

” We zijn een mooie en grote vereniging met zwemmers met verschillende belangen. Deze belangen botsen wel eens met elkaar maar we moeten niet vergeten WAT EEN MOOIE VERENIGING we zijn. Met veel zwemmers, vrijwilligers en een mooie trainingsaccommodatie wat het mogelijk maakt dat iedereen op zijn eigen niveau en met plezier zijn eigen doel kan bereiken. Of dit nu een NJJK-limiet of recreatief zwemmen is.”

Na deze woorden volgden er op donderdag en vrijdag een aantal ludieke estafettes met zwemmers uit de verschillende zwemselecties. Met als afsluiting taart en een drankje en het gezamenlijk spelen van een “socrative quiz” dat in het teken stond van RESPECT. Al met al een geslaagde week !