Overijsselse B Kampioenschappen [18/12/2018]

15 & 16 december 2018. Een druk zwemweekend. De laatste echte krachtmetingen van het jaar 2018.

In Eindhoven in het “Pieter van den Hoogenband stadion” de NJJK korte baan waar een aantal toppers van onze 1ste selectie WS Twente mochten vertegenwoordigen.

In Zwolle in “Zwembad de  Vrolijkheid” de Overijsselse B-kampioenschappen. Waar onze 2e selectie met 13 heren en 15 dames de strijd aan gingen met de 15 andere geplaatste zwemverenigingen uit Overijssel. Verdeeld over de 46 programma’s konden de zwemmers nog 1 keer proberen een mooie prestatie neer te zetten en hun pr aan te sterken.

Onder leiding van de trainers en begeleiders en de aanmoedigingen van zwemmers en de meegereisde supporters hebben de zwemmers weer een super mooie prestatie weten neer te zetten. Naast alle behaalde pr-en zijn we met WS Twente 1ste geworden … YESSSSS….

20 gouden, 10 zilveren en 10 bronzen medailles is een resultaat om trots op te zijn.

Iedereen heeft super goed zijn best gedaan. En voor Eric spreken we ons respect uit. Als 44 jarige heeft hij 1,5 jaar geleden het zwemmen weer opgepakt. Hij wist zich op het laatste moment nog te plaatsen voor deze wedstrijd en zwemt de sterren van de hemel. Op de 2 geplaatste afstanden behaald hij een 2e en een 3e plaats en nog 3 medailles met de estafette ploegen. GEWELDIG en gefeliciteerd Eric.

Iedereen gefeliciteerd en bedankt voor de inzet !!!

WS Twente, Jacqueline Engbers