1ste competitiewedstrijd 1ste selectie [22/10/2019]

Op zaterdag 5 oktober reisde de hoofdmacht van WS Twente af naar Rotterdam voor de eerste ronde van de nationale zwemcompetitie in de hoofdklasse.

Met een touringcar, voor het eerst voorzien van WS Twente logo, vertrokken de zwemmers, staf, officials en supporters naar het zwemcentrum in Rotterdam zuid.

Gastheer Albion/WSS organiseerde het drieluik met Aqua Novio als derde partij. Hoewel Albion geen hoofdklasse deelnemer is, was het een uitgelezen kans om gebruik te maken van de mooie accommodatie.

De wedstrijd bracht wisselende resultaten, maar werd over het algemeen tot een goed einde gebracht. Geen onaardige start van het nieuwe seizoen waarmee de trainersstaf tevreden gesteld werden.

Met name de junioren presteerden naar behoren met voor bijna alle zwemmers nieuwe persoonlijke records als resultaat. Ook noemenswaardig; De minioren waren voor het eerst mee en zwijgen op veel afstanden mooie nieuwe pr's!

De nieuwe aanwinsten van de nationale selectie van WS Twente, Bart, Niek, Omar en Hannah zwommen sterk!

Daarnaast werden de complimenten uitgesproken door de trainers richting de senioren, voor hun tomeloze inzet, bereidwilligheid om voor de vele afstanden startklaar te zijn en de sfeer en verbondenheid binnen de zwemmersgroep op positieve wijze vorm te geven!

Na afloop van de wedstrijd, werd de avond na terugkomst gezellig afgesloten met een etentje bij een lokale pizzaria.

Na de eerste competitieronde staat WS Twente op een mooie 11e plek (van de 18 deelnemende verenigingen)!