2e competitie wedstrijd van de 2e selectie in Hengelo [07/11/2019]

Na een mooie start in de landelijk competitie moeten we in deze thuiswedstrijd gaan knallen. Als WS Twente waren we dan ook goed vertegenwoordigd met een groep van wel 54 zwemmers. We konden mooi in het Sportbad zwemmen nu het officials platvorm op het 25 meter keer punt “gerepareerd” was.

Na enige aanpassing in het programma door het grote aantal zieken kon de wedstrijd van start gaan met 2 mooie en spannende estafettes. Onder de luide aanmoedigen van de overige zwemmers startte de heren met een 4x100 vrij slag. Een 1ste plaats leek niet meer haalbaar. Maar na een inhaalslag van Johan kwamen we uiteindelijk 0.4 seconden te kort om 1ste te worden. De meiden zwommen een super 4x100 wisselslag en behaalden een geweldige 1ste plaats.

De omstandigheden waren prima en de sfeer zat er dus goed in wat resulteerde in mooie prestaties. Iedereen ging er weer voor. Er zijn dan ook weer de nodige pr’s gesneuveld of nog beter. Deborah zwom zelfs een pr op een die dag eerder gezwommen pr. WAUW !!

Anouk had een dubbelrol. Sinds een maandje geeft ze aanvullende techniektraining aan instromende zwemmers en stond nu na zelf haar wedstrijd gezwommen te hebben haar pupillen in het water aan te moedigen. GEWELDIG !!

De trainers waren weer tevreden en Paul gaf aan genoten te hebben van de groepsdynamiek in de selectie. Al met al dus een super geslaagde dag. En de uitslag maakte de dag alleen maar nog beter want met het behaalde aantal punten van 5535,91 zijn we een plekje gestegen in onze poule.

Zwemmers bedankt !!

Maar ook onze grote groep vrijwilligers BEDANKT. Dankzij hen werd het wedstrijdbad snel op- en afgebouwd en verliep de wedstrijd soepel en zonder problemen.