Meerkamp deel 2 in Markelo [24/11/2019]

Op zaterdag 23 November werd deel 2 van de Meerkamp gezwommen in het zwembad van Markelo.

Met een gevarieerd zwemmersteam was WS Twente van de partij op deze wedstrijd die vroeger de alleszeggende naam ‘Vijf van Twente‘ had.

Tweede selectiezwemmers, ervaren junioren, minioren en nieuw aanstormend talent deelden het 25-meter bad met 4 andere Twentse zwemverenigingen: ZPC de Hof; Hera’11; De Mors en Het Ravijn.

In een warm, maar zeker knus zwembad, was het een leuke en zeer snelle wedstrijd. Binnen 2 uur waren de 19 programma’s afgefloten en stond iedereen buiten af te koelen tussen de vijf heuvels.

Velen grepen deze Meerkamp aan om toch nog een limiet te zwemmen of persoonlijke records te verbreken. Opgezweept door de ploegleiders, is dat bij veel zwemmers gelukt. De tegels werden nog net niet uit het bad gezwommen, maar de PR’s vlogen het bad uit. WS-Twente heeft weer aardig wat punten bij elkaar gezwommen om de Cup ook dit jaar weer mee te nemen naar Borne en Hengelo.

Goed gedaan allemaal en nu op naar die leuke Long Course Challenge wedstrijd van volgende week, waar we nog meer zwemmersgeweld mogen verwachten in ons mooie Sportbad in Hengelo.