Miniorenlimiet deel 2 Oldenzaal [06/12/2019]

Terwijl er op zondag 1 december in ons eigen Sportbad deel 2 van de goed georganiseerde LCC gezwommen werd, was er parallel aan dit zwemfestijn de 2e Minioren-limiet wedstrijd van dit seizoen. Voor het selectiecomité belangrijk om opnieuw de juiste minioren mee te nemen naar de Overijsselse Clubmeet 2 van volgend jaar. De 6e plek uit Zwolle moet natuurlijk wel verdedigd worden.

 

Wat een toppers zitten er toch tussen de huidige minioren. Zwemmen ze de ene dag nog tussen de toppers van Team NL, de volgende dag zijn ze zelf de toppers in Oldenzaal.

 

Onder winterse omstandigheden buiten en subtropische temperaturen binnen, blijven sommigen de ene na de ander PR binnen harken. De JLCC heeft totaal geen invloed gehad op de prestaties. Na een nachtje rust en de nodige bruine boterhammen, ging de knop weer om en werd het water aangevlogen zoals nooit tevoren.

Ploegleiders blijven de tijdschema’s maar aanpassen en tribune-ouders kijken vol ongeloof naar hun eigen zwemkroost.

De officials hadden zeker niet het gewenste ‘rustig’ zondagmiddagje, maar moesten vol aan de bak. Niet alleen met klokken, maar ook om de (on)nodige dissen bij te houden.

 

Wat een leuk weekend en met deze topprestaties is het totaal geen straf om badrand-ouder te zijn.