Speedo Jaargangwedstrijden [05/03/2020]

Hengelo - Speedo Jaargangwedstrijden 2020. Aankomend weekend (7 en 8 maart 2020) vinden in zwembad De Zijl in Leiden weer de Jaargangwedstrijden plaats. Dit is dé wedstrijd voor de snelste minioren van Nederland op de korte baan!

Dit jaar zijn er vijf minioren van WS Twente die een startplek hebben weten te veroveren door zich op een of twee afstand(en) bij de snelste 12 of 18 zwemmers van Nederland in hun leeftijd te kwalificeren. Op zaterdag 7 maart mag Dani bij de snelste zwemmers starten op de 100m schoolslag in de categorie jongens minioren 5, Bjorn bij de snelste zwemmers op de 200m vrije slag in de categorie jongens minioren 6 en Mees en Thomas bij de snelste zwemmers op de 100m vlinderslag in de categorie jongens minioren 6.

Op zondag 8 maart is het voor WS Twente de dag van de schoolslag. Dan mag Thomas bij de snelste zwemmers starten op de 100m schoolslag categorie jongens minioren 6 en Noor mag starten bij de snelste zwemmers op de 100m schoolslag in de categorie meisjes minioren 4.  

Wij wensen onze minioren veel succes op deze officieuze nationale titelstrijd!