Marieke van den Berg internationaal waterpoloscheidsrechter [25/07/2022]

Marieke van den Berg geslaagd voor internationaal waterpoloscheidsrechter

 

Nederland is drie internationale waterpoloscheidsrechters rijker. Een van die drie scheidrechters is Marieke van den Berg. Ze fluit al vele jaren voor WS Twente als waterpoloscheidsrechter. Afgelopen weekend is Marieke geslaagd voor het theorie- en praktijkexamen voor internationaal (LEN) scheidsrechter dat werd afgenomen in Barcelona.

 

Marieke, van harte gefeliciteerd met deze prestatie en we wensen je veel succes met je verdere ontwikkeling als internationaal scheidsrechter.

 

De KNZB hanteert al enige jaren de regel dat elke vereniging verplicht is om 1 scheidsrechter te leveren per twee waterpolo teams die ingeschreven zijn in de KNZB competitie. Onze scheidsrechters maken het dus mogelijk dat we met zijn allen in competitieverband waterpolo kunnen spelen. Daarom willen we bij deze ook deze groep vrijwilligers even in het zonnetje zetten en bedanken voor hun jaren lange inzet voor de vereniging. Als zij niet hun vrije tijd opofferen voor het fluiten van waterpolowedstrijden zouden wij niet kunnen spelen. Onze scheidsrechters zijn:

Roy Brüggemann

Alexander van Galen

Roy Boomkamp

Rimco de Vries

Marieke van den Berg

 

Namens alle waterpoloërs van WS Twente, hartelijk dank voor jullie inzet!