Vossenjacht groot succes [01/09/2015]

Al eventjes geleden hebben we als afsluiting van het zwemseizoen een vossenjacht georganiseerd. Dat hebben we met veel plezier gedaan. We hadden veel aanmeldingen, veel kinderen wilden graag mee doen en wat hebben we die ochtend veel blije gezichten gezien.  Ook hadden we geluk dat zo veel trainers en andere hulpen een ‘vos’ wilden zijn, want zo konden jullie er  lekker veel zoeken. En wat waren jullie goed zeg! Na een uur zoeken hadden de meeste groepen bijna alle vossen gevonden. Sommige vossen waren makkelijk te vinden, want die zagen er wel raar uit. Anderen waren moeilijker te vinden. Hieronder zie je nog een paar vossen staan.

Bij iedere vos kreeg je wel iets, bij de ene een letter voor de eindpuzzel, bij de ander iets lekkers; zoals een snoepje of een ijsje. En toen de tijd om was, kwam iedereen weer terug naar het clubhuis in Borne. Daar stond nog een lekkere verrassing te wachten: een patatje met een snack. De eindpuzzel moest ingeleverd worden. De uitkomst was:  “WST op vossenjacht”.  Omdat iedereen het antwoord goed had, kreeg iedereen een prijs mee naar huis. Een oranje frisbee met zwemlogo er op. We hopen dat iedereen er veel plezier van gehad heeft tijdens deze vakantie.

De activiteitencommissie is inmiddels al weer druk bezig met het organiseren van de  activiteiten voor dit zwemseizoen, zoals  de spelletjesochtend in de Bloashal in Hengelo. En ook nog met helemaal nieuwe activiteiten! Deze zullen we zo snel mogelijk aan jullie bekend maken via de nieuwsbrief.  We hopen dat jullie dan allemaal weer meedoen.
We willen alle hulp die we hebben gekregen van ouders, trainers en selectiezwemmers niet vergeten. Dank jullie wel allemaal!!!  Zonder jullie hulp en inzet kan de activiteitencommissie niets beginnen. Daarom zien we jullie graag bij de volgende activiteiten terug.

Klik hier voor alle foto's van de vossenjacht.

Groeten van de activiteitencommissie:  Monique, Gerwi, Sebastiaan, Raymond, Monique en Rian.

Oproep: Zijn er misschien ouders die ons mee willen helpen bij de activiteiten? Meedenken, helpen met organiseren,  groepjes begeleiden etc.??  Meld je dan aan bij de activiteitencommissie. Het kan ook via activiteitencommissie@wstwente.nl