Sinterklaas-spelletjesochtend 22-11-2015 [05/12/2015]

Zondagmorgen begon om 10 uur de spelletjesochtend. Om tien over tien waren alle 55 kinderen binnen en konden we beginnen met de spelletjes.

Er waren in acht groepen gemaakt en iedere groep had een begeleider en die hielp mee zoveel als mogelijk was.

De  acht spelletjes waren afwisselend. Bijvoorbeeld: zolang mogelijk over een lange mat lopen zonder er af te vallen, werd omgedoopt tot “Over gladde dagen lopen”; Van de duikplank door een band springen of duiken, kreeg de naam “door de schoorsteen springen/duiken”; met een band naar de overkant peddelen heette “Pakjesboot peddelen”. Er was ook voor ieder kind ranja en een lekkere chocolollie.

Alle kinderen hadden veel plezier. Ook de ouders, die in de bloashal bleven om te kijken, hadden het erg naar hun zin. Er was ook aan hen gedacht. Er was koffie met een koekje voor een klein bedrag verkrijgbaar.

Om kwart voor twaalf hadden de kinderen alle spelletjes gedaan en was het tijd voor een groepsfoto.

Toen was het tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder meenemen van een echt Sinterklaascadeautje. Dit cadeau was mogelijk gemaakt door Jumbo Leferink.

De activiteitencommissie wil hierbij alle ouders en trainers bedanken voor de helpende hand die ze hebben gegeven, om deze ochtend goed te laten verlopen. Dank jullie wel!