Start nieuwe duikopleiding Hengelose Sportduikers [30/03/2016]

Geachte leden en zwemmers van WS Twente

Zoals jullie weten staan de letters WS voor Watersport Twente. Watersport een naam die verder gaat dan wedstrijdzwemmen en waterpolo in een zwembad. Menigéén doet al mee aan het openwater zwemmen. Verder zoeken wij naar nieuwe mogelijkheden om te genieten van water in en buiten het zwembad. Niets voor niets waren wij vorig jaar de meest ondernemende vereniging van Nederland.

Eén van mogelijkheden om onze leden nog meer water plezier te geven is duiken. WS Twente heeft hiervoor een partner gevonden. De Hengelose Sportduikers.
De Hengelose Sportduikers staan bekend om hun professionele duikopleiding en ervaren docenten. De Hengelose Sportvereniging heeft in samenwerking met WS Twente voor leden ouder dan 16 jaar een programma samengesteld. Als er minimaal 4 WS Twente leden gezamenlijk dit traject willen aangaan dan kan de Hengelose Sportduikers dit programma al uitvoeren. Na het behalen van je brevet als WS Twente lid heb jij geen verplichting tot lidmaatschap bij de Hengelose Sportduikers

Deze zomer nog met een duikbrevet op vakantie?
Speciaal voor WS Twente leden bieden de Hengelose Sportduikers een 1* CMAS duikopleiding aan. Op een veilige en verantwoorde wijze leiden ervaren instructeurs je in maximaal 3 maanden op tot een zelfstandig duiker die tot maximaal 20 meter diepte mag duiken. Kosten € 200,-- per persoon. Tijdens de opleiding kun je  clubmateriaal van de Hengelose Sportduikers gebruiken. Minimum leeftijd is 16 jaar.

Voor meer informatie namens de Hengelose Sportduikers: Han Daals instructeur en bestuurslid 06-50244550 of info@hengelose-sportduikers.nl.
En namens WS Twente bestuurslid Herbert Katgert h.katgert@home.nl.

Zondag 10 april 2016 om 9:30 in het Startblok houden de Hengelose Sportduikers en WS Twente een info bijeenkomst met betrekking tot het behalen van een duikbrevet.
Echter de samenwerking gaat verder dan alleen duiken. De Hengelose Sportduikers gaat in samenwerking met de afdeling Aquamania ook kijken naar een snorkelprogramma voor onze jongste leden. Binnenkort horen jullie hier meer over.

Hans Westerhof
Voorzitter WS Twente